Radiofrekvenčni microneedeling

Radiofrekvenčni microneedeling

Nova generacija RF, frakcionirana mikroiglična RF, je namenjena za nekirurško in neivazivno pomlajevanje kože.

Kako deluje ?

Radiofrekvenčni microneedeling

Toplotno radiofrekvenčno sevanje spodbuja direktno v dermisu kože tvorbo elastičnih vlaken(kolagena in elastina). V primerjavi z tradicionalno RF in z dermarolerjem je frakcionirana RF učinkovitejša saj iglice prodrejo do ciljnega tkiva in šele nato sprožijo radiofrekvenčni impulz, tako da pri tem ne obremenjujejo zunanjo roženo plast kože(epidermis) - s tem povzročajo le rahlo rdečico po končanem tretmaju. Koža je takoj videti bolj napeta, glajenje gub pa je vidno po parih tretmajih, v enem mesecu oz.dveh ali treh glede na specifično problematiko kože.
Postopek je izredno učinkovit in neboleč, brez rehabilitacije in stranskih učinkov z možnostjo zdravljenja v vseh letnih časih in brez omejitev v poletnih mesecih, z razliko od laserskih tretmajev. Zelo uspešen je pri gubah, brazgotinah nadlakti-kolen in drugih ohlapnih delov telesa. Najboljše rezultate dosežemo v starosti med 35. in 55. letom, vendar izboljšuje strukturo kožo tudi do 65. leta starosti.
Edinstvenost te tehnologije je tudi v tem, da poveča absorbcijo medicinsko čistih koncentratov (krem oz. gelov) direktno v usnjico kože in s tem pospeši njihovo specifično delovanje (proti gubam, proti madežem itd). Zato priporočamo da se med tretmaji poskrbi za dnevno povišanje ravni kolagena z nanašanjem gelov Hya 4 DeepLift Q 10 in se tako zagotovi še hitrejši napredek. Istočasno je potrebna dnevna zaščita pred žarčenjem UVA z primernimi kremami.

Indikacije:

  • glajenje gub obraza in vratu
  • korekcija razširjenih por
  • odpravljanje brazgotin z aknami
  • odpravljanje pigmentnih madežev
  • pomlajevanje kože hrbtišča rok in dekolteja
  • pri ohlapni koži nadlakti, kolen, podbradka
  • pri kopičenju maščobnih žepkov
  • pri ženski ali moški androgenetski alopeciji (v začetni fazi)
Občutite razliko

Zakaj izbrati nas?